Стало відомо, скільки днів українці відпочиватимуть на новорічні свята

Стало відомо, скільки днів українці відпочиватимуть на новорічні свята

Фото: УНІАН

Кабінет Міністрів підготував графік вихідних на січень 2017 року.

На ці новорічні свята українці відпочиватимуть 11 днів разом з суботами і неділями січня.

Про це повідомляють "Українські новини", аналізуючи "Розрахунок норми тривалості робочого часу на 2017 рік", опублікований Міністерством соціальної політики 11 серпня.

Оскільки цього року і Новий рік, і Різдво Христове будуть святкувати в суботу, то офіційні вихідні в такому випадку переносяться на будні дні.

"За графіком п'ятиденного робочого тижня з вихідними днями у суботу та неділю у 2017 році вихідний день у неділю, 1 січня, має бути перенесений на понеділок, 2 січня, вихідний день у суботу, 7 січня – на понеділок, 9 січня", - йдеться у документі.

Нагадаємо, нещодавно організатори святкування Нового року в Києві повідомили, якою буде головна ялинкаГоловна ялинка буде заввишки 26 метрів, її прикрасять трьома кілометрами гірлянд, однією тисячею іграшок та 42 тисячами ліхтариків. До того ж киян розважатимуть концертами та каруселями.

Також на Володимирському проїзді 15 грудня почне діяти новорічно-різдвяний ярмарок та Місто Майстрів, де митці з усієї України представлятимуть сувенірну продукцію. Того ж дня на Михайлівській площі відкриється Місто Розваг, де відвідувачі зможуть покататися на гірках, каруселі, колесі огляду та спробувати різдвяні ласощі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація