Стан підстреленого на військових навчаннях у Кривому Розі журналіста вкрай важкий

Стан підстреленого на військових навчаннях у Кривому Розі журналіста вкрай важкий

Фото: pixabay.com

Лікарі уникають прогнозів, бо їм досі не вдалося стабілізувати пацієнта.

У Кривому Розі під час навчань для резервістів підстрелили журналіста. Важко поранили місцевого фотокореспондента, 28-річного В'ячеслава Волка, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За сценарієм навчань, у районну раду мав пробратися зловмисник. Його роль і зголосився зіграти фотокор. Досвідчений інструктор, що чимало часу провів на передовій, повів молодика всередину споруди, а далі свідки почули постріл.

У Кривому Розі під час навчань для резервістів підстрелили фотокореспондента

У Кривому Розі під час навчань для резервістів підстрелили фотокореспондента

Військові запевняють, що інструктор вистрелив випадково з нагородного пістолета. Кажуть, він не служить у лавах Збройних Сил України і на навчаннях був, як доброволець. "Наразі встановлюються обставини, за яких даний чоловік отримав вогнепальне поранення. Після отримання висновків лікарів працівники поліції вирішать питання щодо внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідуваннь та статті", - пояснила інспектор Криворізького міського відділу поліції Юлія Цуркаленко.

Куля прошила чоловікові шию та ушкодила хребет. Постраждалого фотокора вже прооперували. "Проникаюче наскрізне поранення шиї з ушкодженням хребта. Стан вкрай важкий і нестабільний", - зізнався заступник головного лікаря Криворізької міської лікарні Сергій Аксентьєв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація