Донька терориста "ЛНР" Корнета вчиться на українського прокурора в Харкові

Донька терориста "ЛНР" Корнета вчиться на українського прокурора в Харкові

Фото: ТСН

Дівчина не має проблем із грошима, якщо судити про її життя з фото в соцмережах.

Донька одного з ватажків луганських терористів Ігоря Корнета навчається на прокурора у Харкові. 20-річна Марина зараз на четвертому курсі, отримує державну стипендію і хизується у соцмережах світлинами дорогих авто і курортів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Це старша з трьох дітей Корнета – так повідомив сам він під одним із фото, де відвідувачі сторінки коментують схожість Марини на батька. Аби поспілкуватися з дівчиною, ТСН навідалася у гуртожиток, де вона має кімнату. Однак там говорити про неї не хочуть – лише зазначили, що з’являється там студентка не часто.

У виші ж кажуть, що вигнати Марину з інституту не можуть, бо вона громадянка України і сумлінно вчиться. Директор закладу від інтерв’ю відмовився, але не на камеру зізнався, що про біографію батька Марини не знав. Вступала вона на загальних підставах, а луганську школу закінчила із золотою медаллю. "Ще конфлікту на Донбасі не було, вона поступала з документом українським, все, як має бути, і ніяких підстав у відповідності до закону про освіту відмовити в прийомі ми не мали. У мене до неї, як до студента, жодних претензій нема", - пояснив він.

Донька Корнета вчиться на прокурора у Харкові та отримує державну стипендію

Донька Корнета вчиться на прокурора у Харкові та отримує державну стипендію

Повʼязані теми:

Наступна публікація