Стартує ЗНО з німецької, французької та іспанської мови: які особливості тестування

Стартує ЗНО з німецької, французької та іспанської мови: які особливості тестування

Фото: УНІАН

Участь у тестуванні візьмуть близько 3 тисяч абітурієнтів.

У понеділок, 27 травня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької та французької мов. Участь у ньому візьмуть близько 3 тис. абітурієнтів, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

На виконання сертифікаційної роботи учасники ЗНО матимуть 150 хвилин. Вона складається з 59 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, 72. Сертифікаційна робота складається з чотирьох частин: аудіювання, читання, письмо і використання мови. На аудіювання відведено 30 хв. Учасникам запропонують прослухати кілька аудіозаписів тривалістю від 10 секунд до 3 хвилин кожний. Запис кожного з блоків фрагментів тексту буде повторено двічі.

До пункту тестування абітурієнтів допускатимуть від 10:15 до 10:50. При собі необхідно мати оригінал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт, запрошення-перепустку для участі у ЗНО. Якщо учасник тестування не матиме при собі хоч одного із цих документів, його не допустять до пункту ЗНО.

Зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться об 11:00. Абітурієнти мають право мати дві-три ручки чорного кольору і прозору пляшку з водою.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Нагадаємо, ЗНО-2019 стартувало 21 травня тестуванням з математики. 82 учасники не змогли потрапити до пунктів тестування через відсутність одного з документів, 31 – через запізнення. 23 травня відбулося ЗНО з української мови і літератури. До пунктів тестування не потрапило майже 200 осіб: 131- не мав усіх необхідних документів, а 58 – запізнилися.

ЗНО з української мови та літератури: як готувались та чи хвилюються абітурієнти

ЗНО з української мови та літератури: як готувались та чи хвилюються абітурієнти

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація