Стояв перед технікою та заважав збирати урожай: на Прикарпатті комбайн переїхав уродженця Німеччини

Стояв перед технікою та заважав збирати урожай: на Прикарпатті комбайн переїхав уродженця Німеччини

Фото: ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Обставини події встановлює поліція.

У с. Грушка Тлумацької територіальної громади 30-річний водій комбайна переїхав 60-річного уродженця Німеччини, який за попередніми даними, заважав збирати урожай кукурудзи. 

Про це повідомили в Нацполіції Івано-Франківської області. 

За даними поліції, 60-річний чоловік є уродженцем Німеччини, проте тривалий час мешкає на Прикарпатті. Його переїхав заднім колесом комбайна 30-річний житель Обертинської ТГ. Потерпілого госпіталізували. 

"Керманич є працівником однієї з агрофірм та здійснював забір врожаю кукурудзи на орендованій земельній ділянці. Внаслідок наїзду чоловіка з травмами доставлено до лікувального закладу. Водія перевірено – тверезий", - повідомили в поліції. 

Правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

В управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА додали, що потерпілий є чоловіком співвласниці однієї із агрокомпаній. Він заважав працівникам іншої компанії, яка орендує землю, збирати урожай. 

"Він заважав збирати урожай: став перед технікою та витягнув масу клеми комбайну, внаслідок чого потрапив під сільськогосподарську техніку", - повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА. 

Нагадаємо, у Рівненській області комбайн збив 8-річного хлопчика

Читайте також: 

Новини України: на ділянці "Фастів-Житомир" комбайн протаранив потяг

Новини України: на ділянці "Фастів-Житомир" комбайн протаранив потяг

Повʼязані теми:

Наступна публікація