Студентка, яку втягнули у секс-скандал, розповіла про місяць у повній ізоляції

Студентка, яку втягнули у секс-скандал, розповіла про місяць у повній ізоляції

Фото: ТСН.ua

Наталія Бурейко жила на орендованій квартирі без зв'язку зі світом.

Студентку Наталію Бурейко, яка є учасницею скандалу довкола чиновника Міністерства внутрішніх справ Олександра Варченка, відпускають з орендованої квартири, де вона жила останнім часом, а також повертають засоби зв'язку.

Як відомо, одразу після скандальних публікацій дівчина зникла, а згодом журналісти не могли знайти зв'язку і з її мамою. Як тепер розповідає Наталія, весь цей час вона жила у повній ізоляції у наданій правоохоронними органами квартирі. З нею жили задіяні у справі - її хлопець Ігор та друзі Влад і Вадим.  Про це, а також про свої найближчі плани, дівчина розповіла кореспонденту ТСН.

-          Як вам жилось місяць без телефона, Інтернету, навчання, звичного життя?

-          Перший тиждень був дуже важким – без інтернету, зв'язку, спілкування, як без рук. Був лише телевізор і все. Ми випросили настільні ігри – нам привезли правоохоронці твістер, покер, карти, щоб ми хоч якось розважались. З гуртожитку я попросила привезти книги – читали. Якось так і розважались.

-          Як вдалось всіх – знайомих, викладачів, родичів - вмовити, що ніхто нічого не говорив?

-          Про викладачів не знаю, а маму я першу попросила нікому нічого не говорити заради моєї безпеки. В принципі ніхто нічого і не знав. Мама частково, і Ігор, Влад та Вадим. Більше ніхто про це не знав. І ще на початку через подругу Лілю просила – і вона всім одногрупникам і в гуртожитку просила, нікому про мене нічого не розповідати.

-          Як ви думаєте, буде тепер життя спокійне?

-          Думаю, перший місяць ще всі цікавитимуться, а потім забудеться.

-          А ваш хлопець Ігор що думає?

-          Він вважає, що спокійного життя не буде – що будуть цікавитись і журналісти, і всі. Ми планували, коли нас відпустять, якийсь час поїхати з Києва, щоб нас не турбували. Ігоря, Вадима і Влада ніхто не бачив, тому їх не турбуватимуть. Ігор одразу сумнівався, чи треба давати пароль від мого акаунту, трохи винуватить себе, що тоді це дозволив. На Влада трохи був злий, але зараз ми вже в добрих стосунках всі. Бо Влад теж не знав, що так вийде і для чого мій Facebook був потрібний. В усій цій ситуації я найбільше хвилююсь за маму, що вона стільки пережила і нервувала. Я рада, що мене відпустили вже додому і на її день народження я буду з нею. Дуже скучила.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Чорні креативники: хто і навіщо втягнув студентку і поліцейського у секс-скандал

Чорні креативники: хто і навіщо втягнув студентку і поліцейського у секс-скандал

Нагадаємо, 7 листопада студентка Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" Наталія Бурейко опублікувала в Facebook пост, в якому заявила про нібито домагання і погрози з боку Олександра Варченка, заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Нацполіції України, з яким познайомилася в месенджері Tinder. Дівчина виклала фото переписки, погроз, а також подарунок з відрубаних курячих ніг, які нібито надіслав їй залицяльник.

У МВС інцидент назвали фейком та інформаційною атакою, спрямованою на дружину Варченка. Незабаром на сторінці Бурейко з’явився новий пост із вибаченнями родині Варченків, натомість усі попередні повідомлення про інцидент зникли.

29 листопада військова прокуратура затримала відомого політтехнолога Володимира Петрова у справі про домагання і погрози співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка щодо студентки Наталі Бурейко. Петрова підозрюють у організації кампанії з дискредитації посадовця.Також затримано блогера Олександра Барабошка.

30 листопада Печерський суд Києва обрав запобіжні заходи обом затриманим: Барабошка взяли під варту з можливістю вийти під заставу у 3 млн грн, а Петрова відпустили під цілодобовий домашній арешт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація