Суд Бердянська заарештував на 2 місяці головного підозрюваного у вбивстві "Сармата"

Суд Бердянська заарештував на 2 місяці головного підозрюваного у вбивстві "Сармата"

Фото: Денис Тарановський

Суд задовільнив клопотання прокурорів про арешт.

Бердянський міський суд 3 серпня арештував строком на два місяці Артема Матюшина, якого підозрюють в умисному вбивстві за змовою ветерана АТО, активіста Віталія Олешка.

Трансляцію із судового засідання вів його побратим Андрій Маджаров.

"Суд вважає підозру обґрунтованою. Захист може подавати на апеляцію протягом п'яти днів", — заявив суддя.

Таким чином, суд задовільнив клопотання прокурорів про обрання запобіжного заходу Матюшину у вигляді тримання під вартою на термін 60 днів без права на внесення застави.

"Підозрюваний не є мешканцем Бердянська, підозрюється у скоєнні особливо тяжкого правопорушення, а після скоєння намагався переховуватися. Він також може незаконно впливати на свідків, які його опізнали", — заявив прокурор.

Сам підозрюваний заперечив свою причетність до злочину і заявив про погрози. Він зазначив, що боїться за безпеку своєї родини. Своєю чергою, адвокат Матюшина стверджує, що його підзахисний опинився на місці злочину випадково.

В умисному убивстві "Сармата" підозрюють чотирьох осіб. Активісти вимагають, щоб поліція відшукала не тільки виконавців, а і замовників вбивства. 

Нагадаємо, 31 липня у Бердянську вбили ветерана АТО й активіста Віталія Олешка "Сармата". За словами очевидців, чоловіка вбили пострілом у спину з двоствольної рушниці на очах у дружини та друзів. Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у вбивстві ветерана АТО у день вчинення вбивства на стаціонарному посту поліції у Василівці Запорізької області. 2 серпня у Бердянську відбувалося прощання з "Сарматом". 

У Бердянську розстріляли колишнього АТОвця з позивним "Сармат"

У Бердянську розстріляли колишнього АТОвця з позивним "Сармат"

Повʼязані теми:

Наступна публікація