Суд допитає Турчинова та Пашинського у справі екс-регіонала Єфремова

Суд допитає Турчинова та Пашинського у справі екс-регіонала Єфремова

Фото: УНІАН

Сторона захисту сумнівається в результативності допиту.

Суд допитає секретаря РНБО Олександра Турчинова та депутата Сергія Пашинського у справі колишнього керівника фракції "Партія регіонів" Олександра Єфремова. 

Про це повідомив адвокат Єфремова під час прес-конференції, передає "УН". 

"У процесі розгляду у справі за клопотанням сторони обвинувачення вони заявили про додаткових свідків. Цих свідків лишилося двоє - це Турчинов і Пашинський", - сказав адвокат Андрій Смирнов. 

Допит відбудеться найближчим часом у Старобельському райнному суді Луганської області. За словами Смирнова, Турчинов і Пашинський навряд нададуть корисну для слідства інформацію, яка якимось чином вплине на перебіг справи. 

ГПУ обвинувачує Єфремова у скоєнні низки злочинів, а саме в державній зраді, скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, вчинених особою, яка є представником влади, за попередньою змовою групою осіб, які призвели до тяжких наслідків, організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР", організації захоплення будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади (Луганської облдержадміністрації) та пособництві в захопленні будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади, УСБУ в Луганській області.

Єфремова затримали 30 липня 2016 в аеропорту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація