Суд на два роки обмежив волю жінки, яка вкусила поліцейську

Суд на два роки обмежив волю жінки, яка вкусила поліцейську

Фото: ТСН.ua

Випадок стався торік у вересні.

Жінка, яка торік у Чернігові вкусила патрульну поліцейську, отримала від суду два роки обмеження волі.

Про це повідомляє Патрульна поліція України.

"Зухвалий вчинок – справедливе покарання: вчора Деснянський районний суд оголосив вирок обвинуваченій, яка вкусила чернігівську патрульну. 13 вересня близько 23-ї години під час патрулювання на проспекті Миру до поліцейських звернулись громадяни, які повідомили, що біля одного з закладів на землі сидить дівчина, яка поводить себе неадекватно. Під час неодноразових зауважень та спроб заспокоїти дівчину, остання кусає патрульну за кисть лівої руки", - нагадали в Патрульній поліції.

Дії нападниці правоохоронці кваліфікували за ч.2 ст.345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу.

У ККУ обмеження волі - це обмеження засудженого у праві на вільне пересування та обрання місця проживання, обов'язкове залучення до праці, без ізоляції від суспільства.

Нагадаємо, нещодавно на Київщині неадекватний 28-річний чоловік вкусив за ногу поліцейського, який приїхав його втихомирювати.

А перед тим стався інший випадок. На контрольно-пропускному пункті у Чорнобильській зоні відчуження водій та пасажирка автівки застосували насильство щодо поліцейських. Правоохоронці зупинили ВАЗ-212103, водій якого перебував у стані алкогольного сп'яніння та порушував правила дорожнього руху. На вимогу показати документи чоловік почав хапати поліцейського за форму та спорядження. Потім з машини вийшла пасажирка, яка виявилась співмешканкою водія, зненацька вкусила за руку та вдарила одного з правоохоронців балонним ключем по голові. Медики діагностували у нього гематому та прокус фаланги на руці. Обох порушників затримали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація