Суд обрав запобіжний захід шахраю, який намагався заробити на зникненні Даринки Лук’яненко

Суд обрав запобіжний захід шахраю, який намагався заробити на зникненні Даринки Лук’яненко

Чоловік просив кругленьку суму в батьків дівчинки, хоч сам не володів жодною інформацією.

На Одещині суд ухвалив заарештувати 25-річного чоловіка, який вимагав у батьків зниклої Даринки Лук’яненко 10 тисяч гривень за інформацію про дитину. Тоді як насправді він про долю 11-річної дівчинки нічого не знав, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Шахраю, який намагався заробити на людському горі, присудили два місяці СІЗО. Прокурор вимагав тримання під вартою без права на заставу, але суддя визначив заставу в майже 600 тисяч гривень. "Я вимагав без застави, однак ту заставу, яку визначив суд – загалом я задоволений рішенням суду", - пояснив перший заступник керівника Роздільнянської місцевої прокуратури в Одеській області Радомир Коваль.

Суд запроторив за ґрати шахрая, який хотів здерти гроші з батьків зниклої дівчинки

Суд запроторив за ґрати шахрая, який хотів здерти гроші з батьків зниклої дівчинки

Підозрюваний просив домашнього арешту, бо в нього вагітна дружина, яка потребує його підтримки. Також Максим Зарицький посилався на хворобу, через яку буцімто не усвідомлював своїх дій. "Я перебуваю в психіатра на обліку. Психічно неврівноважена людина, є висновок лікаря. Не аналізую своїх дій. Я пожартував, хотів, щоби поповнили рахунок на 10 тисяч гривень. Думав, це жарт, а вийшло все серйозно", - розповів він.

Як повідомлялося, 18 червня мешканцю Миколаївщини, який спробував збагатитися на горі батьків Дарини Лук'яненко, оголосили про підозру у замаху на шахрайство. Тіло ж самої зниклої дівчинки знайшли надвечір 19 червня.

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація