Суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту фігуранту "справи 2 травня" Долженкову

Суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту фігуранту "справи 2 травня" Долженкову

Фото: Думская

За місяць планують почати розгляд справи по суті.

Суд на два місяці продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваному в сепаратизмі одеситу Сергію Долженкову ( «Капітану Какао») - фігуранту справи про масові заворушення в Одесі 2 травня 2014 року.

Про це заявили в прес-службі прокуратури Одеської області, повідомляє "УНІАН".

Там уточнили, що 3 березня в Центральному районному суді Миколаєва відбулося підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням жителя Одеси в скоєнні низки кримінальних злочинів. Зокрема, в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 1 ст. 14 ч. 1 ст. 294 (підготовка до масових заворушень) Кримінального кодексу України.

«Суд задовольнив клопотання прокурора про продовження обвинуваченому терміну дії раніше обраного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», - повідомили в прокуратурі.

Відзначається, що судовий розгляд по суті призначений на 12 квітня. Планується, що судовий розгляд зазначеного кримінального провадження буде відбуватися в безперервному режимі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація