Суд відправив другого водія-учасника страшної ДТП у Харкові за ґрати

Дата публікації
Перегляди
19к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Суд відправив другого водія-учасника страшної ДТП у Харкові за ґрати

Фото: УНІАН

Водію Volkswagen присуджено запобіжний захід у вигляді арешту.

Суд погодився з аргументами правоохоронців і обрав арешт як запобіжний засіб на час слідства для бізнесмена Геннадія Дронова, Volkswagen якого зіштовхнувся з Lexus 20-річної Олени Зайцевої в центрі Харкова. Розгляд справи тривав увесь день, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

До цього Дронов три тижні перебував у лікарні та не мав статусу підозрюваного чи затриманого, а проходив у справі як свідок. Підозру водієві оголосили два дні тому після низки експертиз на місці трагедії, що забрала життя шістьох людей. Правоохронці вважають, що другий учасник аварії водій також порушив правила дорожнього руху, а саме поїхав на жовте світло, що теж стало причиною зіткнення із авто Зайцевої. Сам Дронов переконує, що почав рухатися на зелений.

Харківський суд обирає запобіжний захід іншому учаснику смертельного ДТП

Харківський суд обирає запобіжний захід іншому учаснику смертельного ДТП

До залу суду чоловік приїхав з лікарні з фіксатором на шиї. Однак прокуратура впевнена, що чоловік лише імітує погіршення стану здоров’я, аби уникнути потрапляння до СІЗО. "Дронов при застосування більш м'якого заходу може переховуватись від органів досудового слідства або незаконно впливати на свідків, потерпілих, експертів", - заявив прокурор Максим Блохін.

Коментувати процес ані Дронов, ані його адвокат Сергій Перепелиця не схотіли. Натомість захист подавав клопотання про відвід судді Наталії Єфіменко через її небажання залучити свідком пасажира Volkswagen. Це прохання задоволено не було.

Нагадаємо, перша підозрювана у справі про смертельну ДТП Олена Зайцева затримана і за рішенням суду перебуває під вартою.

Кореспондент ТСН Мар’я Уманська

Повʼязані теми:

Наступна публікація