Суд відпустив з-під варти підозрюваного в організації вбивства ветерана АТО "Сармата" – журналістка

Суд відпустив з-під варти підозрюваного в організації вбивства ветерана АТО "Сармата" – журналістка

Фото: УНІАН

Михайло Сігіда перебуватиме під домашнім арештом.

В ніч проти 7 червня Печерський районний суд Києва відпустив з-під варти Михайла Сігіду, якого підозрюють в організації вбивства ветерана Антитерористичної операції на Донбасі Віталія Олешка, відомого за позивним "Сармат".

Про це повідомила журналістка Наталія Седлецька.

За її словами, суд нашвидкоруч провів незаплановане засідання, під час якого суддя Вовк вирішив звільнити Сігіду з-під варти і відправити його під домашній арешт.

"Журналісти ретельно стежили за кожною спробою витягти Сігіду з-під варти, регулярно ходили на суди. Резонанс ламав цей план. Цього разу все організували по-тихому, суду довелось засідати посеред ночі. І вже завтра Сігіда має вирушити до Бердянська "під домашній арешт", – написала Седлецька.

Всі сплять - Печерський районний суд працює. Буквально щойно, посеред ночі, Печерський суд нашвидкоруч провів...

Опубліковано Natalie Sedletska Четвер, 6 червня 2019 р.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Бердянську вбили ветерана АТО й активіста Віталія Олешка "Сармата". За словами очевидців, чоловіка вбили пострілом у спину з двоствольної рушниці на очах у дружини та друзів. Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у день вчинення вбивства на стаціонарному посту поліції у Василівці Запорізької області.

15 вересня 2018 року правоохоронці у Запорізькій області затримали одного із підозрюваних у замовленні та організації вбивства "Сармата".  За словами Аброськіна, цей чоловік після вбивства одразу втік зі сім'єю до окупованого Криму, але вирішив повернутися назад.

Поліція затримала п'ять осіб, підозрюваних у причетності до вбивства ексАТОвця з позивним "Сармат"

Поліція затримала п'ять осіб, підозрюваних у причетності до вбивства ексАТОвця з позивним "Сармат"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація