Справа про вбивство Веремія: суддя пояснив причину м'якого вироку Крисіну

Справа про вбивство Веремія: суддя пояснив причину м'якого вироку Крисіну

Суддя у справі вбивства Веремія Олег Лінник / Фото: УНІАН

Вирок суддя вважає цілком справедливим.

Суддя у справі вбивства журналіста В’ячеслава Веремія під час Євромайдану Олег Лінник заявив, що вирок Юрію Крисіну є цілком справедливим.

Про це повідомляє "Громадське".

Крисіну призначили умовне покарання.

"Про те, що Крисін збирав людей в обвинуваченні не зазначено. Я не можу вийти за межі висунутого обвинувачення. Це він у своїх показаннях казав, що організовував і збирав людей. Але в обвинуваченні цього нема. Також нема й статті про умисне вбивство або замах на умисне вбивство. В обвинуваченні було лише про хуліганство і легкі тілесні", - заявив Лінник.

Він додав, що рішення щодо Крисіна вважає цілком справедливим.

Нагадаємо, Шевченківський райсуд Києва відпустив на волю "тітушку" Юрія Крисіна, який добивав биткою пораненого журналіста В’ячеслава Веремія під час розгону Євромайдану. 

В'ячеслава Веремія побили 18 лютого 2014 року на перехресті Володимирської та Великої Житомирської невідомі чоловіки з битами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках. На ранок 19 лютого Веремій помер у київській лікарні. Раніше повідомлялось про затримання двох учасників нападу, але без вказання імен. У червні минулого року ГПУ назвала ім'я людини, яка, можливо, вбила журналіста.

Повʼязані теми:

Наступна публікація