Сусіди про харків'янина-вбивцю жінки й дитини: він повернувся з АТО іншою людиною

Сусіди про харків'янина-вбивцю жінки й дитини: він повернувся з АТО іншою людиною

Правоохоронці поки що офіційних версій трагедії не висувають.

У смерті цілої родини в Харкові підозрюють 27-річного Михайла. Його 30-річну дружину та 4-річну доньку виявили задушеними, а сам чоловік, судячи з усього, вкоротив собі віку, стрибнувши із закинутої промислової будови, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тіла доньки та онучки виявив дідусь, який приїхав перевірити, чому ніхто не відповідає на телефонні виклики. "Коли він зайшов у квартиру, він побачив два трупа", - констатувала прес-офіцер Шевченківського відділу поліції Ірина Мусієнко. Правоохоронці з'ясували, що чоловік і батько загиблих також не виходить на зв'язок, а востаннє його бачили напередодні ввечері сусіди, коли він від'їздив машиною від будинку.

Авто знайшли у старій промзоні, а тіло підозрюваного – в закинутому елеваторі. Судячи з усього, чоловік піднявся на один з верхніх поверхів та зістрибнув униз. Знайомі кажуть, що Михайло дуже любив свою доньку та дружину, але після того, як повернувся з війни, дуже змінився. "АТО якось дуже сильно сказалося. Він прийшов іншим. Скандали, може, тому", - розповіла сусідка Ірина.

Кореспондент ТСН Марія Уманська

Бійця АТО підозрюють у вбивстві дружини та доньки у Харкові

Бійця АТО підозрюють у вбивстві дружини та доньки у Харкові

Повʼязані теми:

Наступна публікація