Сутенерка із Запоріжжя пропонувала щомісячний хабар поліцейському за "кришування"

Сутенерка із Запоріжжя пропонувала щомісячний хабар поліцейському за "кришування"

Сутенерка із Запоріжжя пропонувала щомісячний хабар поліцейському за "кришування"

Затримання сутенерки у Тернополі / Фото: Національна поліція України

Вона хотіла перенести незаконний бізнес із Запоріжжя до Тернополя.

Сутенерка із Запоріжжя пропонувала посадовцю поліції Тернополя хабар у розмірі 50 тисяч гривень щомісяця за безперешкодний "бізнес" у місті.

Про це повідомляє прес-служба правоохоронців.

Раніше жінку вже притягували до відповідальності за сутенерську діяльність, проте вона вирішила повернутися до незаконної роботи на Західній Україні, у Тернополі. Аби безперешкодно займатися злочинним бізнесом, вона намагалася забезпечити собі "кришу" у поліції. Однак правоохоронець відмовився.

"Під час перевірки було встановлено, що до посадовця поліції звернулася 32-річна мешканка Запоріжжя і запропонувала "співпрацю". За "кришування" її бізнесу -  організація проституції – вона щомісячно віддаватиме поліцейському 50 тисяч гривень або 50% від щоденної виручки. "Персонал" для обслуговування клієнтів підшукала у себе в регіоні, орендувала кілька квартир під борделі, згодом планувала домовитися з готелями. Підполковник поліції пояснив жінці, що подібні пропозиції його не цікавлять та доповів керівництву поліції області про подію", - йдеться у повідомленні. 

Її затримали на міському вокзалі, де вона зустрічала перших двох "найманих працівниць". Наразі їй оголосили підозру. Слідчі дії тривають. 

Нагадаємо, суд арештував на два місяці без права внесення застави батьків 4-річної дівчинки, які експлуатували дитину для знімання порно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація