Сюрприз біля пологового: у Тернополі породіллю зустріли з військовим оркестром

Сюрприз біля пологового: у Тернополі породіллю зустріли з військовим оркестром

Патріотичним маршем музиканти привітали поповнення в родині свого керівника.

У Тернополі новонароджене маля військовослужбовців зустрічали українським маршем. Виписування породіллі з пологового будинку наробила галасу навколо, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У молодшого сержанта Галі Когут у руках білі троянди від чоловіка, у капітана Тараса Когута — немовля в білому конверті. Поруч старша шестирічна донька Христинка. Навпроти вишикувався, наче на параді, військовий оркестр – музиканти дмуть у труби та б'ють у барабани щодуху, бо зустрічають гучним сюрпризом народження доньки свогО керівника. Породіллі в халатах у прочинених вікнах, сльози на очах чоловіків-військових. "Згадав, як забирали мою малу", - зізнається один із них. Лунає український марш “Калина пам'яті”, улюблений твір новоспеченого татуся.

У Тернополі новонароджене маля військовослужбовців зустрічали українським маршем

У Тернополі новонароджене маля військовослужбовців зустрічали українським маршем

Капітану Когуту 31 рік, сивина на його скронях з’явилася після виходу з Дебальцевого. Його дружина завжди поруч: Галина – військовий медик, санінструктор. "У 2014 році Тарас служив в зоні АТО не як музикант, а боєць, брав участь у бойових діях, виходив з-під Дебальцевого", - розповів прес-офіцер 44-ї окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Санінструктор Галя розгубилася від такого врочистого виходу з пологового: "Не чекали, якщо чесно. Навіть не знаю, що сказати". Медики пологового теж приголомшені — ще нікого так гучно не виписували. "Кожен батько, напевнее, готує сюрприз для своєї милої дружини, яка народила йому дитинку. Були, але от саме щоб з таким оркестром і телебаченням — дуже рідко буває", - каже завідуюча двідділеннням Тернопільського обласного перинатального центру Світлана Васьковець.

Батько сюрпризом задоволений. "Справжня українка", - каже він про малесеньку донечку. Її назвуть Лілею – цю майже військову таємницю виказала її старша сестра. Яка запевнила, що сама обирала ім’я для майбутньої подруги.

Кореспондент ТСН Світлана Павук

Повʼязані теми:

Наступна публікація