Телеведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв запустив свій канал на YouTube

Телеведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв запустив свій канал на YouTube

Єгор Гордєєв відкриває свій ютюб-канал з інтерв’ю зі знаним в Європі коміком, актором і політиком

Це буде канал, де Єгор розповідатиме більше, ніж ви можете бачити з ним в ранковому ефірі на "1+1", це його авторська робота, він буде ділитися з інтернет-аудиторією цікавими історіями про свої подорожі, зустрічі, залаштунки, ви будете разом знайомитися з відомими персонами і діячами, політиками, акторами, науковцями.

Прем’єрний епізод на каналі Єгора – це ексклюзивне інтерв’ю, що готувалося впродовж цілих трьох (!) років і яке Єгор віз до нас із далекої Ісландії – це розмова з Йоном Ґнарром, який був мером столиці міста Рек’явік, він легенда і герой країни, його обрали на виборах 2010 року, коли держава була на межі банкрутства.

Єгор Гордєєв з Йоном Ґнарром

Йон розповів Гордєєву, як жартував на своїй передвиборчій компанії і що обіцяв людям, де взяв гроші на десятки кілометрів велосипедних доріжок, як організував одну з найвдаліших шкільних реформ, та як Рейк’явік вдалося перетворити на туристичне місто, що робить зараз після політичної роботи, а також відповів на запитання, чи приїде до Києва.  Єгор досліджував, чому в Ісландії – "крижаній країні" – живуть одні з найщасливіших людей планети.

Єгор Гордєєв в Ісландії

Захопливе бліц-інтерв’ю Йона Ґнарра дивіться на каналі Єгора Гордєєва тут:

Єгору Гордєєву, який за освітою та досвідом не лише філософ, а й телережисер, журналіст, подобається створювати та креативити відеоісторії, прописувати монтажні плани, креативити.

Наразі серії каналу будуть виходити в ефір відповідно до фактичного матеріалу, реальних подій і настрою, а не за графіком, тож уважно стежте за анонсами. Перший час Єгор буде багато експериментувати і шукати свій авторський стиль для ютюб-формату. Приймаються поради та ідеї! Підписуйтеся і клікайте на дзвоник.

Наступна публікація