"Терпіти було нестерпно": з’явилося фото записки Россошанського рідним, яку він написав після затримання

"Терпіти було нестерпно": з’явилося фото записки Россошанського рідним, яку він написав після затримання

Фото: УНІАН

У записці Россошанський каже, що сподівається на ст. 116 КК України (Умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання).

У Мережі з’явилася записка, яку підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської Юрій Россошанський написав після затримання.

Записку опублікував «Обозреватель». Зазначається, що Россошанський адресував її своїй дочці Юлії.

Наводимо повний текст:

"Юлю, донечко, не переживай. Я закритий. Побачимося дуже не скоро. Бережи матусю, Юлю, Дмитрику передачі з мамою носіть. Мені не треба. Я за вас буду молитися. Буду сподіватися на 116 статтю. Цілую, люблю. Ваш татко.

Допомагай матусі!!! Цілую Марка. Він уже виросте, коли я повернуся. Я це зробив тільки для того, щоб вам спокійно було. Це в стані, коли терпіти було все нестерпно.

Приховувати я нічого не міг. Зробив це ввечері, коли вийшла з автобуса, кричала мені: "Вбивця", ось я і зірвався. Ніхто не знав, я нікому, ні тобі, ні матусі, нікому не казав. Ще раз пробач, якщо щось не так".

Фото: Обозреватель

Фото: Обозреватель

Фото: Обозреватель

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської зробив сенсаційну заяву

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської зробив сенсаційну заяву

Судячи з усього, саме про цю записку заявив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін під час брифінгу 10 січня.

"Ця записка була написана в присутності співробітників поліції, про те, що він визнає свою провину, про те, що він кається, про те, що він приносить вибачення перед своєю сім'єю. Ця записка була передана дружині", - повідомив Аброськін.

У записці Россошанський каже, що сподівається на ст. 116 КК України (Умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання). Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. Однак підозру Юрію Россошанському пред'явлено за ч 1. ст 115 (Умисне вбивство).

Нагадаємо, 1 січня в одній з річок в Київській області знайшли тіло Ноздровської, яка зникла за кілька днів до цього. Жінка особисто вела справу в суді про ДТП, в якій загинула її сестра Світлана Сапатинська.

Два місяці за ґратами – суд обрав запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві Ноздровської

Два місяці за ґратами – суд обрав запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві Ноздровської

Смертельна аварія сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Тоді Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на смерть збив Сапатинську. Дядько винуватця ДТП на той момент був головою Вишгородського районного суду. Родичі і друзі Россошанського неодноразово погрожували розправою Ірині та її сім'ї, про що є зареєстровані кримінальні провадження.

Раніше у Нацполіції та МВС детально розповіли, як їм вдалося затримати підозрюваного у вбивстві юристки Ірини Ноздровської. Повідомлялося, що правоохоронці відтворили увесь маршрут руху загиблої у день її зникнення – від станції метро "Героїв Дніпра" до села Демидів на Київщині. Своєю чергою, глава МВС Арсен Аваков прокоментував затримання і зауважив, що "докази більш ніж вагомі".

Затриманим виявився батько Дмитра Россошанського - Юрій. Він розповів про подробиці скоєного злочину і наразі підозрюваного заарештовано на 60 діб

Повʼязані теми:

Наступна публікація