Тимошенко зібрала в "червоній" зоні на зустріч десятки пенсіонерів і приїхала до них без маски

Тимошенко з іншими депутатами знехтували не лише особистою безпекою, але і безпекою оточуючих, більшість яких належить до групи ризику.

Лідерка політичної партії ВО "Батьківщина" нардепка Юлія Тимошенко в черговий раз відзначилась порушенням правил карантину.

Так, у селі Вільшанська Новоселиця на Київщині (близько 75 км від столиці) Тимошенко провела зустріч з місцевими жителями. Лідерка "Батьківщини" обговорила з селянами "несправедливі тарифи, низькі зарплати та пенсії, шалене зростання цін, незахищеність перед епідемією, варварський розпродаж землі".

Нардепка спілкувалася зі своїми прихильниками без засобів індивідуального захисту. Не надягнув маску і її соратник — депутат та очільник Київського обласного осередку "Батьківщини" Костянтин Бондарєв.

Судячи з фото пресслужби, на зустріч з політикинею прийшли переважно люди похилого віку — ті, хто перебуває у зоні ризику зараження COVID-19. Про дотримання соціальної дистанції між старенькими навіть не йшлося. Пенсіонери сиділи близько одне до одного. Таким чином Тимошенко знехтувала не лише особистою безпекою, але і безпекою оточуючих.

Це вже не вперше ЗМІ помічають, що лідерка "Батьківщини" ігнорує карантинні вимоги. У жовтні минулого року Тимошенко та її однопартійців помітили без маски в аеропорту Львова, а також у Прилуцькій лікарні на Чернігівщині.

Зазначимо, що сама Тимошенко уже перехворіла на коронавірус у липні 2020-го. Вона навіть перебувала у важкому стані, та на щастя, зуміла перебороти хворобу. ЗМІ писали, що на COVID-19 хворіли також її мама і дочка Євгенія Тимошенко разом зі своїм чоловіком – Артуром Чечоткіним.

Нагадаємо, що нардеп Микола Тищенко влаштував вечірку на день народження дружини, поліція відкрила провадження. Депутат прокоментував скандальну вечірку у розпал локдауну в Києві.

Хто створив образ Юлії Тимошенко та як змінювався стиль найвідомішої жінки української політики

Хто створив образ Юлії Тимошенко та як змінювався стиль найвідомішої жінки української політики

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація