Ток-шоу "Право на владу" на 1+1 розпочинає осінній сезон в оновленому форматі та у новій студії

Ток-шоу "Право на владу" на 1+1 розпочинає осінній сезон в оновленому форматі та у новій студії

У новому сезоні "Право на владу" очолила Наталія Мосейчук.

Сьогодні, 20 вересня о 22:30 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу". Програма розширює формат і переїжджає в нову студію. У фокусі проекту буде не тільки політика, а й соціальні теми, включно з комунальними питаннями або побутовими проблемами.

"Ми вирішили змінити підхід до формування головних учасників програми – в ній не буде чіткого поділу на політиків і експертів. З огляду на це, ми перебудували нашу студію. Тепер у нас 8 рівноцінних дійових осіб. І якщо в тій чи іншій темі експерт виявиться компетентнішим за чиновника чи політика, то вибір ми зробимо саме на его користь", - коментує Сергій Попов, директор департаменту новин "1 + 1 медіа".

Також зміняться ролі ведучих. Наталія Мосейчук - буде працювати з гостями в студії, а Сергій Іванов сконцентрується на факт-чекінгу висловлювань політиків. В цьому напрямку команда "Право на владу" співпрацює з порталом "Слово і діло". У прямому ефірі ведучий може перервати дискусію, натиснувши на "кнопку брехні", що буде свідчити про те, що обіцянки політика розходяться з його діями.

У новому сезоні "Право на владу" очолила Наталія Мосейчук.

"З наближенням передвиборної гонки наші політики ніби заново народжуються і забувають про обіцянки, які давали раніше. Вірю, що оновлення формату, посилення редакторської групи і технологічні нововведення позитивно вплинуть на проект, а наші чиновники стануть менш голослівними та будуть серйозніше ставитися до своїх обіцянок, - коментує Наталія Мосейчук. - Ми повертаємо фокус з політиків на глядача, і кожен раз будемо питати наших гостей, куди нас веде наша політична еліта, і як конкретне державне рішення допоможе людям. Водночас я запрошую політиків і експертів не на баталії чи з’ясування стосунків. Щочетверга я запрошую всіх на загальнонаціональну щиру розмову про головне".

Перший випуск "Право на владу", який проведуть Наталія Мосейчук та Сергій Іванов, буде присвячений подіям, які краще за слова говорять про те, що Україна знаходиться в кризовому стані. Початок політичного сезону збігається із заворушеннями під парламентом та генпрокуратурою, із з'ясовуваннями відносин між САП та НАБУ. Редакція програми ставить на порядок денний питання: чи не "доб'ють" вибори Україну остаточно, чи зможе українська нація об'єднається, чи під силу нашому народові викристалізувати національну еліту, і чи буде у нас національна ідея.

Дивіться ток-шоу "Право на владу" щочетверга о 22:30 на телеканалі "1+1".

Свої запитання телеглядачі можуть задавати на сайті проекту і в соціальних мережах.

Наступна публікація