Транспортний колапс у Запоріжжі: люди вистоюють довжелезні черги, щоб сісти у маршрутку (відео)

Транспортний колапс у Запоріжжі: люди вистоюють довжелезні черги, щоб сісти у маршрутку (відео)

Через карантинні заходи у маршрутки беруть лише пасажирів на місця для сидіння.

У Запоріжжі через те, що місто потрапило до "помаранчевої" зони епіднебезпеки, у маршрутки та інший транспорт беруть лише сидячих пасажирів. Через це утворюються кількасотметрові черги, в яких жителі простоюють годинами.

Про це повідомляють у соцмережах мешканці Запоріжжя.

"Ось таке коїться на кінцевій зупинці маршрутки № 10 о 07:20 ранку.  Без коментарів", — підписав відео його автор Владислав Корякін.

Вот такое творится на конечной 10 маршрутки в 7-20 утра. Без комментариев.

Опубліковано Владиславом Корякиним Четвер, 29 жовтня 2020 р.

 

Самі ж запоріжці такою ситуацією обурюються. Вони змушені або йти на кінцеву зупинку, щоб сісти у маршрутку, або простоювати годинами на зупинках, оскільки більшість маршруток просто проїздить повз. Запоріжці говорять і про випуск на маршрут додаткової кількості маршруток та автобусів.

  • А люди продовжують ходити без масок, так а що ви хотіли, скоро в "червоній" будете — без транспорту взагалі.
  • А ви пропонуєте щоб місто збільшило удвічі автопарк, і зобов'язало автопідприємства теж збільшити? Ви розумієте, що таких грошей немає? Або влізти в кредити — купити автобуси, а після карантину що з ними робити? 
  • Подивіться відео — там багато людей в масках? І я такий самий, але треба за свої вчинки брати на себе відповідальність, а у нас же досі половина кричить, що ніякого коронавірусу немає! Ось тільки місць в лікарнях вже теж немає.
  • До електрички недалеко пройдіться, і сидячи спокійно поїдете. Ліньки, тоді їздіть маршруткою.

Нагадаємо, що у Слов'янську пасажири маршрутки накинулися на жінку через зауваження українською мовою. За фактом конфлікту поліція Донецької області відкрила кримінальне провадження. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація