Третій день зневоднення: у Торецьку "полюють" на цистерни з технічною водою

Третій день зневоднення: у Торецьку "полюють" на цистерни з технічною водою

Ілюстрація / Фото: Shutterstock

Ремонтні роботи досі не розпочато.

Третій день жителі Торецька стоять у чергах по воду, проте вдень її розвозили лише для технічних потреб. І навіть такої води вистачало не всім, йдеться у ТСН.16:45.

Українські військові говорять – готові зі свого боку забезпечити режим тиші, але наразі ремонтні роботи не розпочалися. Бійці стверджують, що прилетіли міни 82 калібру з окупованої Горлівки. Просто в День захисника України.

Щоби вода з'явилась і ремонтники почали працювати, військовим потрібно оголосити цілковите перемир'я. У місті полювання на воду –  розвозять цистерни, але не всім вистачає.

"Машина пожежна приїхала, воду привезла – вона була руда. Я її вилила, прийшла набрати, а вже немає води", - ділиться місцева мешканка.

Третій день зневоднення. Жителі Торецька потерпають від відсутності води

Третій день зневоднення. Жителі Торецька потерпають від відсутності води

Вода тільки технічна і за нею великі черги. З пляшками, відрами та діжками, люди беруть більше, ніж можуть самі донести.

У Мережу виклали графік підвезення води, але люди жаліються – знайти машину важко, бо орієнтири не збігаються. Найдужче від браку води потерпають старі та немічні.

Сьогодні територію пошкодженого водогону мав досліджувати безпілотник, щоби знайти принаймні місце, де стався порив. Але станом на 17 годину ремонтні роботи так і не почалися.

Нагадаємо, внаслідок пориву водогону "Горлівка – Торецьк" діаметром 900 мм в районі Горлівки (в так званій сірій зоні), зупинене централізоване водопостачання міст Торецьк та Залізне, смт Північний та Південний.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація