Третя світова війна не відбудеться, бо НАТО розтрощить Росію - Кравчук

Третя світова війна не відбудеться, бо НАТО розтрощить Росію - Кравчук

Кравчук вважає, що НАТО може розтрощити Росію / Фото: УНІАН

Екс-президент переконаний, що Росія не піде на широкомасштабні дії.

Третьої світової війни не буде. Про це заявив перший президент незалежної України Леонід Кравчук у своєму інтерв'ю для телеканалу "Zik".

"Третя світова війна, я думаю, не відбудеться. Я переконаний, що Росія не піде на ці широкомасштабні дії. Тому що вона, якщо піде, вона не зупиниться в Україні. Вона піде до Польщі, до Прибалтики. А то - члени НАТО. А то - Третя світова війна. Розтрощать Росію на куски. Але готуватись до всього потрібно", - коментує Кравчук.

Він також розповів про специфіку російської інформаційної війни, зауваживши, що Україна має не зважати на інформаційні замахи Росії та робити свою справу. "Не треба про це думати. Російське телебачення використає будь-що. Навіть якщо ми будемо мовчать, все закриємо - вони обов'язково використають і це проти нас. Нам треба робить свою справу", - зауважує екс-президент.

Кравчук також прокоментував критику президента та уряду, назвавши "явним перебором" звинувачення в "агентстві Кремля". Однак він наголосив, що конструктивна критика із сутнісними пропозиціями українській владі потрібна.

Нагадаємо, що нещодавно Леонід Кравчук запропонував Порошенку та Путіну зустрітися публічно. На його думку, без такої зустрічі вирішити українське питання неможливо.

Кравчук вважає, що НАТО може розтрощити Росію

Кравчук вважає, що НАТО може розтрощити Росію

Повʼязані теми:

Наступна публікація