Третьяков: "Ветерани знялися у циклі соціальних роликів "Ти зможеш" Актуально

Третьяков: "Ветерани знялися у циклі соціальних роликів "Ти зможеш"

Фото: facebook.com/OTretyakovOfficial/

Перше відео було опубліковано 1 червня у соціальних мережах.

Ветерани війни на Сході знялися у циклі соціальних роликів "Ти зможеш!". Проект реалізовано за ініціативи Міністерства у справах ветеранів та при підтримці благодійної організації "Фонд Олександра Третьякова". Про це повідомляють "Факти".

Це відео розпочинає цикл соціальних роликів "Ти зможеш". Герої проекту - українські ветерани. Коли до мене, як до голови Комітет Верховної Ради України у справах ветеранів та осіб з інвалідністю, звернулися з пропозицією долучитися до реалізації цього проекту, звичайно, одразу погодився. Адже понад 4 роки займаюсь проблемами соціального захисту ветеранів, саме для цього добивався створення Міністерство у справах ветеранів. Благодійна організація «Фонд Олександр Третьякова», директором якої є Victoria Mukha, підтримала цей проект, бо дуже важливо ще раз нагадати - наші ветерани є прикладом мужності, гідності та сили духу для молодих поколінь. Вони надихають бути сильними.

Опубликовано Олександр Третьяков Суббота, 1 июня 2019 г.

"Герої проекту - українські ветерани. Коли до мене, як до голови Комітету Верховної Ради у справах ветеранів та осіб з інвалідністю, звернулися з пропозицією долучитися до реалізації цього проекту, звичайно, одразу погодився. Адже понад 4 роки займаюсь проблемами соціального захисту ветеранів, саме для цього добивався створення Міністерство у справах ветеранів", - зазначив народний депутат Олександр Третьяков.

Героєм першого ролику став ветеран війни, колишній десантник 79-ї аеромобільної бригади Володимир Мазниченко. На відео боєць, який втратив на війні руку та ногу, розповідає про те, як був кращим гравцем у своїй футбольній команді та мріяв про великий спорт, поки не почалася війна з Росією на Донбасі. Після тривалої реабілітації Вадим Мазниченко почав вести активний спосіб життя, займатися спортом, різноманітними соціальними проектами, взяв участь у таких проектах як "Переможці", "Ігри нескорених" (Invictus Games), "Сила нації". Наразі намагається провадити власний бізнес.

"Благодійна організація "Фонд Олександр Третьякова", директором якої є Вікторія Муха, підтримала цей проект, бо дуже важливо ще раз нагадати - наші ветерани є прикладом мужності, гідності та сили духу для молодих поколінь. Вони надихають бути сильними", - підкреслив Третьяков.

 

Наступна публікація