Трьох поранених українських моряків виписали із лікарні в Керчі – ЗМІ

Трьох поранених українських моряків виписали із лікарні в Керчі – ЗМІ

Фото: Reuters

Їх мають доправити до СІЗО Сімферополя.

Трьох українських моряків, яких поранили російські військові під час нападу на ВМС України біля Керченської протоки, виписали із лікарні в Керчі.

Про це розповіли агентству ТАСС у медустанові.

"Їх уже немає, виписали", - зазначили там.

Після виписки їх мають доправити до СІЗО Сімферополя, оскільки напередодні "суд" заочно заарештував їх на два місяці.

Нагадаємо, вранці 25 листопада Росія заблокувала прохід до Керченської протоки українському буксиру "Яни Капу" і двом катерам "Бердянськ" і "Нікополь". Для цього росіяни перегородили рух під Кримським мостом танкером і навіть вдалися до тарану буксира прикордонним кораблем "Дон". Увечері того ж дня російські кораблі напали на них і захопили, при цьому поранивши щонайменше шістьох українських моряків та захопивши інших у полон.

В ніч проти 26 листопада РНБО провела екстрене засідання та запропонувала ввести в Україні воєнний стан у зв'язку з агресією Російської Федерації в Азовському морі.

Після рішення Радбезу спікер Верховної Ради України Андрій Парубій скликав позачергове засідання Верховної Ради на понеділок, 26 листопада. Президент Петро Порошенко, своєю чергою, ввів у дію рішення та вніс до Верховної Ради законопроект про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні", який згодом затвердили українські депутати.

Доля моряків: "суд" заґратував усіх 24 моряків із захоплених росіянами українських катерів

Доля моряків: "суд" заґратував усіх 24 моряків із захоплених росіянами українських катерів

Повʼязані теми:

Наступна публікація