Троє постраждалих у аварії на Житомирщині у важкому стані в реанімації

Троє постраждалих у аварії на Житомирщині у важкому стані в реанімації

Водія бензовоза після надання першої допомоги забрала поліція

Всі 11 постраждалих людей у аварії автобуса і фури на Житомирщині знаходяться в Новоград-Волинській райлікарні. Троє людей у реанімації, їх стан важкий - у них травми голови, забої внутрішніх  органів та переломи кінцівок, йдеться в ТСН.12.00.

Загрози їх життю вже немає, кажуть медики. Першочергові операції вже зробили. Ще семеро пасажирів у травматології з переламами та забоями. Вони розповідають. що разом з родинами поверталися додому з відпочинку, сталося усе раптово.

"Змінювали колесо, хтось лишився в салоні, інші вийшли, хтось стояв попереду, хтось позаду, вздовж. Я стояла трошки далі, а далі нічого не пам’ятаю», - розповідає постраждала Ольга Назарук.

У лікарні був і водій бензовоза, але після надання першої медичної допомоги поліція його забрала. За порушення правил дорожнього руху йому загрожує 10 років за гратами

Нагадаємо, що смертельна аварія на Житомирщині сталася внаслідок зіткнення автоцистерни та автобуса. За попередніми висновками, загинуло 9 людей. В автобусі з відпочинку їхали працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного депо. У місті вже оголосили триденну жалобу за загиблими.

9 людей загинули внаслідок зіткнення автоцистерни й автобуса на Житомирщині

9 людей загинули внаслідок зіткнення автоцистерни й автобуса на Житомирщині

Рятувальникам, аби дістати тіла загиблих з машини, довелося застосовувати автокран. Крім того, існувала загроза вибуху бензовоза, кабіна вантажівки диміла, тож рятувальникам довелося її гасити.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація