ТСН розшукала у Дніпрі помешкання суддів, яким закидають хабар Холодницькому

ТСН розшукала у Дніпрі помешкання суддів, яким закидають хабар Холодницькому

Фігуранти скандалу зареєстровані в багатоквартирних будинках.

Журналісти відшукали оселі суддів, яких підозрюють у спробі дати хабар голові антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому. Фігурантів цієї справи вже взяли під варту на час слідства, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від квартири Наталі Овчаренко до Кіровського райсуду, де вона працювала, менше сотні кроків. Квартиру вона, згідно з декларацією, орендує. На вході високі, понад два метрии, вхідні двер, на дзвінки ніхто не відповів. Іще у власності Овчаренко є земельна ділянка в Криму та 2,5 тисячі квадратних метрів землі в селі на Дніпропетровщині.

ТСН розшукала помешкання скандальних суддів у Дніпрі

ТСН розшукала помешкання скандальних суддів у Дніпрі

Голова Кіровського райсуду Дніпра Геннадій Підберезний офіційно зареєстрований у дніпровській багатоповерхівці, ален сусіди його там не бачили давно. Натомість суддю добре знають в іншому місці – приватному маєтку неподалік заповідника. Це двоповерхова будівля з двома в'їздами для авто, жодного дзвінка чи навіть дверної ручки на воротах немає. Суддя Підберезний, за словами сусідів, жив тут щонайменше два роки.

Як уже повідомлялося, Вища рада правосуддя дозволила заарештувати суддю, який намагався дати хабар Холодницькому. Суд обрав Геннадію Підберезному та Наталії Овчаренко запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці, або сплати застави 5 млн грн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація