ТСН.ua покаже інавгурацію Зеленського жестовою мовою

ТСН.ua покаже інавгурацію Зеленського жестовою мовою

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Дивіться наживо урочисту церемонію присяги шостого президента.

Сайт ТСН.ua сьогодні, 20 травня, о 9:45 транслюватиме інавгурацію обраного президента України Володимира Зеленського жестовою мовою.

Телевізійна служба новин каналу "1+1"  вийде в ефір о 9:00 зі спеціальним випуском, присвяченим інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського. Зі студії працюватиме ведучий Святослав Гринчук, який розкаже про перебіг підготовки до урочистого заходу. Одразу декілька знімальних груп новинної служби робитимуть прямі включення із епіцентру подій – будівлі Верховної Ради та Маріїнського парку. Спецвипуск ТСН о 9:00 можна подивитися на телеканалі 1+1, а також в інтернеті – на YouTube-каналі, Facebook-сторінці ТСН та 1+1 video. 

А вже о 9:45 почнеться безпосередньо трансляція інавгурації президента. Подивитися урочисту церемонію жестовою мовою в цей час можна буде на сайті ТСН.ua.

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 20 травня, Володимир Зеленський офіційно вступить у повноваження президента України.  За результатами голосування виборців у другому турі він переміг Петра Порошенка. За його кандидатуру віддали понад 73% голосів. Таким чином, Зеленський стане шостим главою держави після проголошення незалежності України 1991 року. Рішення про дату інавгурації ухвалила Верховна Рада 16 травня. Сам Зеленський наполягав на проведенні інавгурації у вихідний день - 19 травня. 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація