ТСН запускає новий формат сюжетів-блогів у спецпроєкті "Карантинний патруль", щоб показати життя містечок і селищ в умовах карантину

ТСН запускає новий формат сюжетів-блогів у спецпроєкті "Карантинний патруль", щоб показати життя містечок і селищ в умовах карантину

Чим відрізняється карантин у містах-мільйонниках та невеликих українських селах — дивіться цього тижня в ТСН  

30 березня о 19.30 в ефірі ТСН на каналі "1+1" відбулася прем'єра спецпроєкту "Карантинний патруль" про життя українських містечок і селищ в умовах карантинних обмежень. В рамках спецпроєкту команда ТСН підготувала 5 сюжетів, знятих одним журналістом у форматі відеоблогу.   
 
Автором сюжетів-блогів стала спецкорепонденка ТСН Тетяна Штан, яка самостійно на автомобілі або велосипеді об’їжджатиме передмістя Києва та перевірятиме, як дотримуються вимог карантину у найменших населених пунктах. Результати таких інспекцій  глядачі зможуть побачити протягом тижня у вечірньому випуску ТСН.  

"Спецпроєкт "Карантинний патруль" - це нова форма сюжетів-блогів, продиктована нинішніми реаліями роботи в умовах поширення пандемії. Ми піклуємося про безпеку наших журналістів та дотримуємось вимог карантину. Вся команда ТСН зараз готує більшість сюжетів таким чином, щоб якомога менше контактувати з людьми. Водночас, на нас покладена важлива місія - інформувати людей про те, що відбувається в країні. Але останнім часом інформпростір здебільшого заполонили новини про карантин у великих містах, а на життя невеликих селищ та містечок ніхто не звертає уваги. Хоча карантин там певною мірою відрізняється від тієї картинки, яку ми бачимо у містах мільйонниках і обласних центрах", — розповідає заступниця директора департаменту з нових форматів Ольга Кашпор.
 
У спецпроєкті "Карантинний патруль" ТСН покаже реалії карантинного життя на прикладі міст і селищ у Київській області: чи носять жителі маски на вулицях, чи є натовпи на зупинках транспорту, як працюють магазини, кафе та церкви. А також чи збираються люди великими компаніями відпочивати у парках та як поводяться на дитячих майданчиках.
 
Журналістка фіксуватиме порушення вимог карантину та розповідатиме, яку небезпеку для життя несе порушення правил. Всі сюжети-блоги будуть зняті лише за допомогою телефону та невеликої GoPro-камери. А під час знімань кореспондентка дотримуватиметься безпечної дистанції в півтора метри з іншими людьми та працюватиме в захисній масці. 
 
Вже у перших випусках ТСН поїде у найцікавіші приміські селища Київської області - Горенку, Кончу-Заспу, Козин, Обухів та в одне з найулюбленіших місць відпочинку киян - Пущу-Водицю. 

Сюжет за посиланням.
 
Редактором проєкту є Ольга Кашпор, заступниця директора департаменту з нових форматів, головна режисерка ТСН — Олеся Коваленко.
 
Дивіться новий спецпроєкт "Карантинний патруль" протягом цього тижня о 19.30 в ТСН на "1+1"

Повʼязані теми:

Наступна публікація