У Бердичеві чоловіка підозрюють у смертельному побитті дружини

У Бердичеві чоловіка підозрюють у смертельному побитті дружини

Фото: ТСН

Жінка хотіла разом із дитиною тікати від деспота в іншу частину країни.

Трьох днів не вистачило 29-річній Юлії, аби втекти з Бердичева від жорстокого чоловіка та перебратися до Миколаєва, де на неї вже чекали житло і робота. Жінка загинула, а її родичі винуватять у вбивстві того самого чоловіка, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Про її смерть рідним повідомили родичі чоловіка. "Кажу: як померла? Їй стало погано, ми визвали швидку, їй зробили укол, вона пішла і сказала: я пішла спати. Ми зайшли у ванну, вона впала і вдарилася головою об ванну", - переповіла почуте сестра загиблої Олена Коломієць. Вона запевняє, що повірити в це було складно, бо все тіло Юлії було в синцях. "Оце він її всю побив, і кажуть, що це вона впала, чи що там", - обурюється мама загиблої Ірина Білецька.

На Житомирщині поховали жінку, у вбивстві якої підозрюють її чоловіка

На Житомирщині поховали жінку, у вбивстві якої підозрюють її чоловіка

Найближчі не сумніваються, що жінка загинула від рук чоловіка, який її постійно бив. У шлюбі вони прожили сім років, мають семирічного сина, з яким Юлія хотіла втекти від побоїв до матері у Миколаїв. Ймовірно, чоловік не хотів її відпускати, через що і сталася чергова сварка. "У Миколаєві була винайнята квартира, але вони не дали їй поїхати. Він постійно над нею знущався", - твердить мати загиблої. Найближча подруга Юлії каже, що вони мали разом пакувати  речі для переїзду. "Вона казала: в субботу, Марино, якщо зможеш, прийдеш, допоможеш. Вона мала їхати до мами", - каже Марина Барботько.

Ті, хто знав Юлію, розповідають про її непросту долю: подружжя то розходилося, то знову мирилося. Дружина щоразу пробачала чоловіка, бо хотіла, щоб у сина був батько. "Бився, потім приходив просився, і вона його пробачала. Він її постійно кривдив", - твердить Барботько. "Раніше, коли вони там сварилися, доходило до бійки – він її брав і душив. Просто цього разу вже було настільки, що вже все", - каже інша подруга Наталія Шевчук.

У поліції підтверджують, що жінку задушили, і підозрюють  у цьому її чоловіка. "Встановлено обставини, що дозволяють  вважати, що це неодноразові побиття були. Тобто мало місце насильство в сім’ї. Сама потерпіла жодного разу не зверталася до поліції, не бажаючи виносити сімейні негаразди на розсуд людей", - пояснив заступник начальника слідчого відділення броварської поліції Олег Димченко. Чоловік уже перебуває під вартою, за навмисне вбивство йому загрожує до 15 років в’язниці. 7-річний Давид, що залишився без матері, зараз знаходиться в її рідної сестри.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація