У Білій Церкві вночі молодик зі зброєю пограбував продуктовий магазин

У Білій Церкві вночі молодик зі зброєю пограбував продуктовий магазин

У Білій Церкві вночі молодик зі зброєю пограбував продуктовий магазин

Фото: Facebook/Дмитро Ценов

Затриманому загрожує до 12 років в’язниці.

У Білій Церкві затримали озброєного молодика, який вночі вчинив розбійний напад на продуктовий магазин.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook глава управління Нацполіції в Київській області Дмитро Ценов.

"Загорнутий у темний шарф та шапку, він погрожував пістолетом 30-річній продавчині та викрав з каси 4 500 гривень. На щастя, жінка не постраждала", - наголосив він.

За словами Ценова, правоохоронці одразу ж почали розшук озброєного злочинця. Незабаром затримали підозрюваного, який виявився 30-річним місцевим мешканцем, уродженцем Житомира.

Під час обшуку за місцем його тимчасового проживання вилучили два пістолети з набоями, чотири радіостанції з гарнітурою, металевий лом та інші злочинні знаряддя.

Наразі молодик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Окремо Ценов зазначив, що за тиждень на Київщині до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про 13 резонансних тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, з яких у 11 випадках осіб встановлено. Поліцейські розкрили 3 факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійні напади та 5 пограбунків. За всіма фактами зловмисникам оголошено підозру.

Професіональна робота оперативників У Білій Церкві затримали озброєного молодика, який вночі вчинив розбійний напад на...

Опубликовано Дмитрием Ценовым 25 января 2018 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14-річний син депутата від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Попова здійснив напад на крамничку в Оболонському районі Києва.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "розбій". А вже 27 листопада юному правопорушнику та його товаришу повідомили про підозру

Повʼязані теми:

Наступна публікація