У Броварах 8-річна дитина впала під металеву гойдалку: дівчинка в реанімації

У Броварах 8-річна дитина впала під металеву гойдалку: дівчинка в реанімації

Фото: Facebook/Броварський відділ поліції

Дитина отримала перелом однієї ноги та плеча, забій спини та голови.

У Броварах, що під Києвом, дитина після падіння під гойдалку у парку потрапила до реанімації.

Про це повідомили у міському відділі поліції.

"4 червня надійшло повідомлення про нещасний випадок на дитячому майданчику, що встановлений у броварському Парку Перемоги", - розповіли правоохоронці.

За словами очевидців, на одній із гойдалок на дитячому майданчику вирішили покататися декілька дітей віком від 8 до 14 років, проте комусь із дітей швидкість гойдалки здалася замалою, тож вони почали розгойдуватися ще швидше.

Унаслідок цього 8-річна дівчинка не втрималась та випала з гойдалки та потрапила під неї.

Як зазначається, звільнили дитину з-під гойдалки небайдужі перехожі, які прибігли на допомогу.

Наразі дівчинка перебуває у реанімаційному відділенні Броварської ЦРЛ, за попереднім діагнозом дитина отримала перелом однієї ноги та плеча, забій спини та голови.

Також у поліції зауважили, що батьки постраждалої будуть нести відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Тим часом місцеві мешканці обурюються, що підлітки часто влаштовують такі розваги на майданчику, який є інклюзивним, зокрема, ця гойдалка призначена для дітей, які пересуваються на візках.

Фото: Facebook/Броварський відділ поліції

Нагадаємо, раніше у Броварах сталася масова перестрілка біля житлових будинків. Були поранені троє осіб. Причиною розбірок у поліції називають перерозподіл пасажиропотоку – боротьба за перевезення пасажирів до Києва та назад. 

1 червня 20 фігурантам події обрали запобіжний захід. Їх відправили до СІЗО на 60 діб без права внесення застави.

Ще 11 зловмисникам обрали запобіжний захід 3 червня. Десятьох стрільців, зокрема, і організатора відправили за ґрати на два місяці. Одного учасника стрілянини відправили під домашній арешт. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація