У будівлі одеського коледжу знайшли тіло четвертої жертви пожежі

У будівлі одеського коледжу знайшли тіло четвертої жертви пожежі

Фото: Думская

Рятувальники продовжують розбирати завали.

Під завалами одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, де сталася жахлива пожежа, вже знайшли тіла трьох людей.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

"Станом на 15:30 6 грудня під час розбирання завалів виявлено тіла ще 2 загиблих осіб. Всього внаслідок пожежі загинуло 4 особи", - йдеться у повідомленні.

Наразі невідомо, кого саме знайшли рятувальники.

Збільшилась кількість людей, яких вважають зниклими безвісти після масштабної пожежі в Одесі

Збільшилась кількість людей, яких вважають зниклими безвісти після масштабної пожежі в Одесі

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь спалахнув на третьому поверсі будівлі й швидко розповсюдився на 2000 кв м. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб. У результаті пожежі постраждали 27 осіб, одна людина загинула. Медики борються за життя двох людей, які у вкрай важкому стані. Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів, що після трагедії у дворі коледжу спілкувався з батьками. Вони нібито й розповіли, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, там користувалися обігрівачами.

5 грудня під уламками знайшли тіло другої жертви – дорослої жінки. За даними департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА, знайдена жінка - це викладачка коледжу, 43-річна Ганна Бортюк. Попередньо, вона отруїлася продуктами горіння.

Повʼязані теми:

Наступна публікація