У центрі Херсона чоловік підстрелив 17-річного хлопця: стрілець запевняє, що цілився у трубу

У центрі Херсона чоловік підстрелив 17-річного хлопця: стрілець запевняє, що цілився у трубу

Фото: Google

Проти стрільця відкрили справу за статтею "Хуліганство".

У Херсоні поліція затримала зловмисника, який поранив 17-річного хлопця. Чоловік здійснив постріл, внаслідок чого куля влучила у шию підлітка. 

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Інцидент трапився ввечері 16 липня. Хлопець разом з товаришем виносив сміття на вулиці, коли раптом відчув біль у шиї. Невідомий з пневматичної зброї здійснив постріл, влучивши у шию юнаку. 

Поліцейські опитали можливих свідків події, провели подворові обходи. Також вони вирахували траєкторію польоту кулі, за якою на вентиляційній металевій трубі виявили вхідні кульові отвори, які ймовірно, утворилися від пристрілювання пневматичної зброї.

Крім цього, на землі знайшли пневматичну кулю, ідентичну тій, що видалили з шиї потерпілого.

Поліцейські встановили особи жителів, що проживають у багатоповерхівці, вікна та балкони, яких виходять на зону обстрілу, а також дізналися, що один з жителів придбав оптичний приціл для пістолета. 

Підозрюваним виявився 66-річний херсонець, який мав пневматичний пістолет "Флобер". Чоловік переконує, що у хлопця влучив випадково, коли здійснював постріли з пістолету ввечері того дня, а насправді цілився нібито у вентиляційну трубу на даху будинку.

Проти стрільця відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУ. (Хуліганство). Чоловіку загрожує позбавлення волі на термін до 7 років.

Пневматичну зброю, приціл та кулі до неї вилучили для подальшої експертизи.

Нагадаємо, у Житомирі невідомий підірвав гранату на подвір’ї будинку народного депутата України 8-го скликання Борислава Розенблата. Унаслідок вибуху постраждалих немає. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Скандал навколо Труби
Наступна публікація