У центрі Львова таксист жорстоко побив клієнта: з'явилось відео

У центрі Львова таксист жорстоко побив клієнта: з'явилось відео

За словами потерпілого, таксист накинувся на нього, бо він був із собакою.

У Львові водій таксі жорстоко побив клієнта на очах у перехожих. Інцидент стався ввечері 7 листопада на вул. Кривоноса. Як розповів 26-річний мешканець міста Айтал Сергеев, таксист накинувся на нього через те, що він був з собакою. Хоча, як стверджує хлопець, він викликав службу таксі з відміткою Pets (тварини).

Очевидцям вдалося зняти інцидент на камеру.

"Вийшовши з машини, я гучно закрив двері, на що водій відреагував дуже буйно та почав бити в обличчя. Я намагався захиститися, але не завдати ушкоджень нападнику. Водій повалив мене на землю та намагався бити ногами в лице. В той час дівчина викликала поліцію", - написав Айтал Сергеев у спільноті "Варта1" в Facebook.

Після цього, за словами хлопця, водій сів в авто та мав намір покинути місце події. Утім, хлопець вибіг перед авто, щоб його зупинити.

"Він провіз мене кілька метрів на капоті, я зачепив двірник. Після цього він знову вийшов з машини та почав бити сильніше, кидати на проїжджаючі поряд машини. Я використав проти нього перцевий балончик, але вітер відніс більшість в нашу сторону та водій встиг сісти в авто і втікти з місця події", - розповів хлопець і припустив, що водій міг бути у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

фото / Айтал Сергеев

Після побиття потерпілий поїхав у лікарню швидкої допомоги, де зняв побої. За його словами, у нього діагностували гематому на оці, перелом носа і пошкодження зуба. Він написав заяву в поліцію.

Як інформує місцеве видання ZAXID.NET, за фактом побиття відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК.

Нагадаємо, у Києві водій таксі зґвалтував керівницю юридичної компанії. Кривдника вже затримали та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація