У центрі Одеси п’яні молодики у військовій формі погрожували перехожим зброєю та влаштували бійку

У центрі Одеси п’яні молодики у військовій формі погрожували перехожим зброєю та влаштували бійку

Зловмисники чіплялися до людей серед білого дня у парку.

У центрі Одеси в парку Шевченка п’яні чоловіки у військовій формі влаштували дебош і кидались на людей зі зброєю, вигукуючи, що вони з "Правого сектора".

Відео з місця подій виклав на своєму YouTube-каналі Костянтин Кузнєцов.

"Парк Шевченка, обідня пора (орієнтовно 13:30) - люди з дітьми та візочками. П'яні в формі хотіли кави без черги, на пропозицію дівчинки-продавщиці дочекатися своєї черги і прохання хлопців поводитися гідно - п'яні в формі почали погрожувати, що всі навколо зараз будуть робити їм м*нет, ми з "Правого сектора" і нам все п*х", - йдеться в описі до запису.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику!

Після цього чоловіки почали кидатися на людей, розмахуючи ножем та пістолетом.

За словами очевидців, зловмисники погрожували вбивством та попереджали, що дістануть гранату. Місцеві мешканці викликали поліцію, також неадекватних чоловіків помітили представники ГО "Рада громадської безпеки".

"РГБ допомагає завжди, РГБ – це наші пацани", - говорять на відео п’яні у формі, поплескуючи по плечу РГБівців.

Як видно на відео, після цього між ними стався конфлікт, і один із патрульних розпилив газ найактивнішому зловмиснику, до бійки також долучилися молодики у спортивному одягу. В цей момент на місце події приїхали правоохоронці і затримали дебоширів.

Зазначимо, згодом у Раді Громадської Безпеки офіційно заявили, що не мають жодного стосунку до чоловіків, які влаштували п’яну бійку з пневматичним пістолетом і ножами.

Фото: Facebook/Патрульна поліція Одеси

Своєю чергою у прес-службі патрульної поліції підтвердили інформацію про затримання дебоширів і уточнили, що вилучили пневматичний пістолет та два ножі. Правоохоронці зафіксували, що зловмисники завдали тілесні ушкодження перехожій жінці, розбили скляну вітрину спортивного клубу та розтрощили майно пересувного торгівельного лотку.

Нагадаємо, раніше в Одесі накрили банду, яка пограбувала пасажирів рейсового мікроавтобуса на Херсонщині. Зловмисники завдали потерпілим шкоди на понад 200 тисяч гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація