У Черкасах перекриють єдиний міст через Дніпро

У Черкасах перекриють єдиний міст через Дніпро

Фото: Вікіпедія

Ремонтні роботи триватимуть близько 4 місяців.

З 19 червня в Черкасах розпочнуть поточний середній ремонт мосту через Дніпро, що поєднує обидва береги на ділянці Кременчуцького водосховища.

Про це інформує офіційний портал Черкаської обласної державної адміністрації.

Згідно з планом, відновлювальні роботи триватимуть близько 4 місяців. У зв'язку з цим в адміністрації обмежать рух транспортних засобів через Черкаський міст. Виняток складуть лише рейсові автобуси та спецтранспорт, який зможе курсувати щодня з 6 до 9 ранку та з 16 до 19 вечора. Залізничне сполучення потягами-дизелями діятиме за регулярним графіком.

Ремонт мосту здійснюватимуть за рахунок коштів держбюджету та фінансування з місцевих кошторисів.

За словами заступника голови ОДА Костянтина Омаргалієва, "міст через Дніпро має стратегічне значення для області, тому сьогодні надважливо відремонтувати нашу дамбу. Уже декілька разів на мосту виникали надзвичайні ситуації: провалювалися плити. І цього року ми розпочинаємо ремонтні роботи".

"Наявний графік руху коригуватимемо, залежно від потреб громадян. Із перевізниками провели роботу. Тож просимо з розумінням поставитися до таких обмежень і незручностей", - закликав чиновник.

Для водіїв вантажних і легкових автомобілів буде розміщено інформаційні стенди та попереджувальні знаки зі схемами об'їзду.

Раніше повідомлялося, що на Харківщині стався обвал пішохідної частини мосту через річку Сіверський Донець. Споруда перебувала в аварійному стані. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація