У Черкасах затримали псевдомінерку

У Черкасах затримали псевдомінерку

Фото: УНІАН

Вона повідомила про "замінування" не менше двох об'єктів у місті.

У Черкасах правоохоронці затримали жінку за неправдиві повідомлення про мінування об'єктів у місті, повідомила прес-служба Національної поліції.

Від минулої п'ятниці до неділі поліція отримувала повідомлення про мінування. Рятувальники, поліція і кінологи перевірили 19 різних об'єктів, зокрема, торгових центрів, лікарень, пологових будинків. З них евакуювали кілька тисяч людей. Вибухівку не знайшли.

Під час розшуку псевдомінерів вдалося затримати жінку, яку підозрюють у наданні неправдивих повідомлень про замінування не менше двох об'єктів у місті. Підозрювана – мешканка Кропивницького. Наразі вона працює у Черкасах і винаймає там кімнату. Жінку затримали за місцем її тимчасового проживання.

Під час затримання поліція вилучила речові докази. Проти жінки порушили кримінальну справу за статтею завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

Як повідомлялося раніше, у різних містах країни майже щодня невідомі повідомляють про закладену вибухівку. Минулого тижня у Кривому Розі після дзвінків псевдомінерів обстежували п'ять лікарень і десять житлових будинків. У Києві вибухотехніки перевіряли п'ять дитячих садочків, торговельний центр, американське і польське посольства. На Дніпропетровщині від ранку до поліції надійшли повідомлення про замінування одразу 21 об'єкта.

Аноніми повідомили про "замінування" чотирьох готелів та школи у Львові

Аноніми повідомили про "замінування" чотирьох готелів та школи у Львові

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація