У Черкаській області на хабарі піймали місцеву депутатку

У Черкаській області на хабарі піймали місцеву депутатку

У Черкаській області на хабарі піймали місцеву депутатку

Фото: Національна поліція України

Хабарницю затримали під час отримання частини грошей

У Черкаській області поліція затримала депутата районної ради під час отримання хабаря. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Зокрема, згідно з повідомленням правоохоронців, жінка вимагала від фермера хабар у розмірі 30 тис. грн за надання у користування ділянки площею 4 га.

Депутатку-хабарниці затримали в той час, як вона отримувала 15 тисяч гривень.

"Наразі депутат затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їй про підозру", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Полтавській області правоохоронці затримали під час отримання хабаря у розмірі $ 23 тис. голову однієї із РДА регіону. Чиновник вимагав $ 30 тис. за дозвіл про надання в оренду приміщення, площею 600 кв. м.

Раніше, співробітники Служби безпеки України за підтримки керівництва столиці викрили на хабарництві чиновників Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської держадміністрації і Держслужби з надзвичайних ситуацій. Посадовці вимагали кошти з керівників газозаправних станцій за неперешкоджання підприємницькій діяльності та повернення демонтованих заправних комплексів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація