У Чернігові чоловіка прив’язали до стовпа з табличкою "Я ватник"

У Чернігові чоловіка прив’язали до стовпа з табличкою "Я ватник"

У Чернігові чоловіка прив’язали до стовпа з табличкою "Я ватник"

У поліції повідомили, що чоловіка уже звільнили.

На вулиці Чернігова до стовпа прив'язали чоловіка, прикріпивши йому до грудей табличку з написом "Я ватник".

Про це стало відомо з трансляції, яку почав у Facebook користувач Олександр Тарнавський.

Чоловік, який вів відеознімання, заявляє, що прив'язаний нібито зруйнував пам'ятник Героям Небесної Сотні, а також робив проросійські заяви. Також, за його словами, чоловік відсидів 10 років за звинуваченням у зґвалтуванні та педофілії. У патрульній поліції Чернігівської області ТСН.ua підтвердили цю інформацію, зазначивши, що засуджений вийшов на свободу місяць тому.

При цьому чоловік, який здійснює знімання, обурюється тим, що прив'язаний перебуває поза в’язницею, хоча останнього було звільнено у законному порядку.

Затриманий чернігівський ватнік

Опубліковано Oleksandr Tarnavskyi П'ятниця, 20 липня 2018 р.

Як видно на записі, він також образливо висловлюється на адресу прив’язаного. На коментарі перехожих з проханням звільнити людину він відповідає "якщо ви такі гуманісти — купіть йому квиток в Росію".  

Також у поліції повідомили, що чоловіка уже звільнили, зараз правоохоронці опитують його у відділку. Інші обставини події та особи тих, хто прив’язав чоловіка, поки невідомі.

"Наразі на місці події перебуває оперативна група, екіпаж патрульної поліції, а також начальник Чернігівського міського відділу поліції. Зараз слідчі намагаються з’ясувати обставини — хто це зробив, навіщо. Людину вже звільнили, з нею спілкуються", — розповіли правоохоронці.

Раніше повідомлялося, що в Арцизькому районі Одеської області притягнули до відповідальності батьків двох підлітків, які прив'язали до стовпа дитину-інваліда, зняли це на відео та виклали в Інтернет.

Повʼязані теми:

Наступна публікація