У Чернівцях чоловік хотів себе спалити: з'явилось відео

У Чернівцях чоловік хотів себе спалити: з'явилось відео

Чоловік тримав у руках каністру з паливом. / Фото: Facebook / патрульна поліція Чернівців

Його госпіталізували на стаціонарне лікування.

У Чернівцях місцевий житель хотів себе спалити через сімейні проблеми. Та правоохоронці вчасно завадили чоловікові накласти на себе руки.

Як розповіли в пресслужбі патрульної поліції Чернівців, близько 16:00, на спецлінію 102 вони отримали повідомлення про намір самогубства на вулиці Кобзарській.

"Чоловік заявив, що покінчить життя, підпаливши себе. Інспектори роти ТОР Коломійчук Василь та Смоляк Юрій негайно направились на місце події. Заявник тримав у руках пластикову каністру з легкозаймистою рідиною червоного кольору. Завдяки злагодженим та виваженим діям, патрульним вдалося попередити спробу самогубства та не дати чоловікові заподіяти собі шкоду", — повідомили в поліції.

Згодом чоловік розповів, що намагався так вчинити через сімейні проблеми. На місце події викликали швидку і шпиталізували його на стаціонарне лікування.

Нагадаємо, помер український військовий, який у ніч на 11 жовтня влаштував самоспалення на Майдані у Києві. Друзі чоловіка заявляють, що причиною було невдоволення діями влади щодо війни на Донбасі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація