У Чернівцях у квартирі через пожежу стався вибух газу, власник оселі опинився у реанімації

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

У неділю, 3 січня, вранці у Чернівцях в одному з багатоквартирних будинків через пожежу стався вибух побутового газу у квартирі на четвертому поверсі. У результаті постраждав 82-річний власник помешкання.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

"Попередньо правоохоронці з’ясували, що загорання могло статися через порушення правил пожежної безпеки під час монтажу та експлуатації електричного обладнання. Внаслідок дії високої температури також стався спалах газоповітряної суміші. Вогонь частково пошкодив стіни й стелю помешкання, меблі та речі домашнього вжитку", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок пожежі постраждав 82-річний власник квартири. Потерпілого з численними опіками медики госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. 

Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Для остаточного встановлення причин пожежі правоохоронці призначили низку експертиз. 

Нагадаємо, у Донецькій області 2 січня внаслідок пожежі у житловому будинку постраждало три людини: два чоловіка і жінка. Вранці 3 січня один чоловік і жінка померли у лікарні.

Несвяткові вогні: у приватному будинку Дніпра у пожежі загинули троє людей

Несвяткові вогні: у приватному будинку Дніпра у пожежі загинули троє людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація