У Чернівецькій області 16 нових заражень коронавірусом і нове одужання

У Чернівецькій області 16 нових заражень коронавірусом і нове одужання

Фото: Фотограф Максим Козменко

Загальна кількість хворих в області – 75 людей.

У Чернівецькій області сьогодні, 29 березня, заіфіксовано 16 нових випадків зараження коронавірусом. А також один пацієнт повністю одужав, таким чином кількість одужалих збільшилась до шести. Про це повідомляє голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Загальна кількість хворих на Буковині від першого встановленого випадку складає 75 осіб. З нових заражень – переважно літні люди (10 пацієнтів), ще п’ятеро дорослих до 55 років і 5-річна дитина.

Загалом Чернівецький обласний лабораторний центр сьогодні проаналізував 47 зразків. Ухвалено рішення про введення особливого режиму в’їзду та виїзду у селі Чагор Глибоцького району.

Сергій Осачук про останні результати тестів на COVID-19 та ситуацію у Чернівецькій області [29.03.2020]

▪️У Чернівецькій області сьогодні, 29 березня, від коронавірусу одужала ще 1 особа. Таким чином, чернівецькі лікарі вилікували від COVID-19 уже 6 пацієнтів. ▪️Також сьогодні офіційно підтверджено ще 16 випадків зараження коронавірусом. Це переважно літні люди (10 осіб), дорослі віком до 55 років (5 осіб) та одна дитина. Загальна чисельність хворих на Буковині від першого встановленого випадку складає 75 осіб. Географія поширення нових випадків: Чернівці – 4 Великий Кучурів Сторожинецького району – 2 Годилів Сторожинецького району – 2 Топорівці Новоселицького району – 2 Байраки Герцаївського району – 2 Глибока – 1 Велика Буда Герцаївського району – 1 Петрашівка Герцаївського району – 1 Ломачинці Сокирянського району – 1 Загалом Чернівецький обласний лабораторний центр сьогодні проаналізував 47 зразків. Ухвалено рішення про введення особливого режиму в’їзду та виїзду у селі Чагор Глибоцького району.

Опубліковано Чернівецька обласна державна адміністрація Неділя, 29 березня 2020 р.

Як відомо, станом на 10:00 29 березня в Україні зафіксовано 418 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, Чернівецька область за кількістю хворих поступається лише столиці. Найбільше серед заражених по всій Україні - люди віком від 31 до 40 років.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація