У ЦВК назвали число виборців, які змінили місце голосування

У ЦВК назвали число виборців, які змінили місце голосування

Фото: УНІАН

Найбільшу кількість заяв подали мешканці Донеччини та Луганщини.

Понад 300 тисяч українців скористалися правом на тимчасову зміну місця голосування на майбутніх виборах президента України.

Про це повідомила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук.

За її словами, "відділи ведення Державного реєстру виборців працювали на межі можливого, оформлюючи заяви про тимчасову зміну голосування без зміни виборчої адреси".

Сліпачук зазначила, що місце голосування загалом змінили 315 725 українців, причому понад 210 тисяч заяв було подано упродовж останнього тижня. .

Найбільшу кількість заяв подано від жителів Донецької і Луганської областей – 63 869 і 28 834 відповідно.

Останні дні наочно показали, наскільки у українців є бажання відвідати вибори Президента України 31 березня 2019 року....

Опубліковано Тетяною Сліпачук Вівторок, 26 березня 2019 р.

Як відомо, вибори президента відбудуться 31 березня. Участь у них візьмуть 39 кандидатів, саме тому виборчий бюлетень буде найдовшим в історії України – 80 сантиметрів. Вже надрукували 90% бюлетенів, закінчать друк 24 березня.

Згідно з результатами нового опитування, проведеного центром SOCIS, трійка головних претендентів на перемогу під час виборів 31 березня залишається незмінною. Рейтинг симпатій українців очолює Володимир Зеленський, друге місце з відривом більше ніж 10% посідає чинний президент Петро Порошенко, третя - лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Сумлінні виборці мали останній шанс змінити місце голосування

Сумлінні виборці мали останній шанс змінити місце голосування

Зазначимо, 31 березня, у День виборів нового президента України, ТСН проведе 7-годинний марафон.

Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих.

Він триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація