У ЦВК назвали орієнтовну дату офіційного оголошення результатів виборів

У ЦВК назвали орієнтовну дату офіційного оголошення результатів виборів

Фото: УНІАН

Через свята цей процес може затягнутись.

Центрвиборчком попереджає, що оголошення офіційних результатів виборів президента України може затягнутись через святкові та вихідні дні. Про це член ЦВК Євген Радченко розповів у ТСН.

"Великдень для українців - одне з найбільших свят, тому ми хвилюємось, що можемо не отримати інформацію від судових органів влади про те, що ніде немає позовів. Ми зможемо встановити і оголосити результати орієнтовно 30 квітня", - зазначив Радченко.

А попередні результати виборів, за електронними протоколами, орієнтовно стануть відомі за 2-3 дні. 

ЦВК повідомила про відсутність скарг про проходження виборчого процесу в країні

ЦВК повідомила про відсутність скарг про проходження виборчого процесу в країні

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Національного екзит-полу та екзит-полу ТСН, перемогу здобув Володимир Зеленський. Він отримав майже 75%, тоді як чинний президент Петро Порошенко - близько 25%.

Порошенко на власній прес-конференції визнав свою поразку та наголосив, що не йде з політики. Через деякий час він зателефонував Зеленському, привітав його з перемогою та запропонував свою допомогу.

Водночас, сам Зеленський вже встиг дати першу прес-конференцію після оприлюднення даних екзит-полів, на якій розповів про перші кадрові рішення, а також про перестановки серед учасників перемовин у Мінську.

Повʼязані теми:

Наступна публікація