У депутатській групі "Довіра" розповіли про смерть нардепа-колеги Давиденка

У депутатській групі "Довіра" розповіли про смерть нардепа-колеги Давиденка

Фото: Валерій Давиденко / Facebook

Обставини та причини смерті наразі з'ясовуються.

Депутська група "Довіра", до складу якої входив застрелений ввечері 23 травня народний депутат Валерій Давиденко, висловила співчуття рідним загиблого колеги.

"Сьогодні стало відомо про трагічну загибель нашого колеги, народного депутата Валерія Давиденка. Обставини та причини смерті встановлюються правоохоронними органами. Висловлюємо свої співчуття рідним та близьким! Світла пам’ять...", - повідомили на сторінці депутатської групи у Facebook.

Як  повідомив у своєму Facebook заступник голови МВС Антон Геращенко, тіло народного депутата Валерія Давиденка знайшли увечері 23 травня з вогнепальним пораненням голови. Його виявили в приміщенні власного офісу, в туалеті. "Сьогодні в Києві, у власному офісі, в туалеті, був знайдено тіло народного депутата Валерія Давиденко з смертельним вогнепальним пораненням голови", - підтвердив Геращенко. Він додав, що на місці працює слідчо-оперативна група поліції. Наразі правоохоронці проводять комплекс невідкладних слідчих і оперативних заходів щодо з'ясування обставин загибелі народного депутата. 

Крім того, народний депутат Ілля Кива, який і повідомив про смерть Давиденка, у коментарі виданню "Страна.ua" уточнив, що біля тіла лежав пістолет. А труп виявила прибиральниця.

Сегодня в Киеве, в собственном офисе, в туалете, был найдено тело народного депутата Валерия Давыденко с смертельным...

Опубликовано Антоном Геращенко Суббота, 23 мая 2020 г.

Нагадаємо, раніше народний депутат Ілля Кива повідомив, що тіло народного депутата України від фракції "Довіра" Валерія Давиденко знайшли з вогнепальним пораненням в його ж офісі. Деталей він не повідомив. Водночас, член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко оприлюднив фото і написав у Telegram, що під будівлю вже приїхала поліція.

Як йдеться на сайті Верховної Ради, що Валерію Давиденку було 47 років. Він входив до фракції "Довіра". Також Давиденко був членом комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, членом груп з міжпарламентських зв'язків з Чехією, Угорщиною, Бразилією, Еміратами та Аргентиною. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація