У "Дизель Шоу" розповіли про нинішній стан постраждалих акторів

У "Дизель Шоу" розповіли про нинішній стан постраждалих акторів

Фото: Дизель Шоу Facebook

Студія скасовує всі свої концерти до кінця року.

Після трагічної аварії кілька акторів "Дизель Шоу" досі ходять із гіпсами, а одному з них навіть прописано постільний режим до кінця року.

Про нинішній стан постраждалих акторів розповіла прес-служба програми на своїй сторінці у Facebook.

Так, двоє акторів – Яна Глущенко та Єгор Крутоголов, яких єдиних було госпіталізовано після аварії, наразі проходять реабілітацію у домашніх умовах та очікують подальші обстеження лікарів. Євген Гашенко, Олександр Бережок та Максим Неліпа ходять з гіпсами, а Євгену Сморигіну лікарі прописали постільний режим до кінця року.

У зв’язку з цим, студія ухвалила рішення скасувати всі свої концерти до кінця 2018 року. Свій перенесений тур містами України "Дизель Шоу" розпочне з 31 січня 2019 року.

Информация о здоровье актёров "Дизель Студио" Яна Глущенко и Егор Крутоголов пока что проходят реабилитацию в домашних...

Опубліковано Дизель Шоу Вівторок, 30 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, 20 жовтня внаслідок зіткнення автобуса з вантажівкою загинула акторка, зірка гумористичного проекту "Дизель Шоу" Марина Поплавська. За попередніми даними поліції, водій автобуса не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем.

Водій свою провину визнає, але розповідає, що за кермом не спав. Він стверджує, що відволікся на Марину Поплавську, яка час від часу підходила до нього, адже почувалася зле. 

Окрім загиблої Марини Поплавської, в результаті аварії постраждали ще вісім акторів "Дизель Шоу". Двох з них – Яну Глущенко та Єгора Крутоголова госпіталізували із важкими травмами. У Євгена Гашенка два переломи пальців ніг, у Максима Неліпи - переломи двох ребер і пальця ноги, у Олександра Бережка - два переломи на нозі. Також Євген Сморигін отримав вивих пальця, розрив зв'язок і компресійний перелом хребта. Акторові шоу Олегу Іваниці довелося зашивати язик, також багато забоїв отримала Вікторія Булітко.

Суд залишив під домашнім арештом водія, який віз колектив "Дизель Шоу" до Києва

Суд залишив під домашнім арештом водія, який віз колектив "Дизель Шоу" до Києва

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація