У Дніпрі агресивний водій Lexus обстріляв авто з вагітною та дитиною й поранив чоловіка

У Дніпрі агресивний водій Lexus обстріляв авто з вагітною та дитиною й поранив чоловіка

У Дніпрі агресивний водій Lexus обстріляв авто з вагітною та дитиною й поранив чоловіка

Фото: Інформатор

Чоловіку здалося, що інше авто його "підрізало".

У Дніпрі водій Lexus посеред дороги відкрив стрілянину по машині з вагітною жінкою та дитиною, а потім підстрелив водія авто.

Як повідомляє "Інформатор", інцидент стався у неділю, 23 липня, о 14:20 в районі житлового масиву Парус.

За словами постраждалого водія, кермувальнику позашляховика здалося, що його "підрізали", і він почав переслідувати його авто.

"Я збирався перелаштуватися в другий ряд, щоб повернути. Машина їздить на газу, тому під час натискання педалі газу трохи гальмує. Ймовірно, водієві Lexus у цей момент здалося, що я хочу його "підрізати". Це йому не сподобалося, іномарка стала переслідувати нас. Вже на перехресті за Новим мостом на світлофорі він зрівнявся з нами і з вікна відкрив стрілянину по машині", - розповів чоловік, наголосивши, що в авто скло не тоноване, тож водій Lexus бачив, що там перебувають вагітна жінка з дитиною.

Після цього він пригальмував і вийшов із авто, між водіями сталась словесна перепалка, чоловік із Lexus вистрілив і влучив у праве стегно іншому чоловіку, а той, своєю чергою, застосував перцевий балончик.

Також постраждалий зазначив, що його вагітній дружині, на очах у якої все відбувалося, стало зле, а дитина перелякалася. Поки чоловік заспокоював рідних, стрілець утік з місця події. Згодом його затримали на Кайдакському мосту, куди також приїхали його родичі.

Лікарі госпіталізували водія з простріленим стегном і прооперували. За словами медиків, рана не дуже серйозна, але чоловікові доведеться провести на лікарняному ліжку декілька днів.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше у Києві невідомі розстріляли чоловіка в ЖЕКу, відібравши 200 тисяч гривень. Зловмисники чотири рази вистрілили чоловіку в голову.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація