У Дніпрі п'яний військовий їхав містом у ВАЗі з розбитими фарами та без лобового скла

У Дніпрі п'яний військовий їхав містом у ВАЗі з розбитими фарами та без лобового скла

У Дніпрі п'яний військовий їхав містом у ВАЗі з розбитими фарами та без лобового скла

Фото: скриншот з відео

Чоловік не повернувся вчасно після відпустки до розташування своєї частини.

Четверо патрульних у Дніпрі постраждали від витівок п'яного водія та його подруги після того, як зупинили ВАЗ, що їхав вулицею з розбитими фарами та без лобового скла.

Про це повідомляє ТСН. Ранок.

Чоловік за кермом, що мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, одразу розлютився та почав кидатися на поліцейських. Його пасажирка допомагала йому чинити опір. Під час штурханини четверо копів отримали забої й гематоми.

Водію, який накинувся на патрульних, загрожує покарання 12 серпня, близько 7-ї години вечора, спецлінії 102 надійшов виклик - по вулиці Максима Кука автомобілем керує водій із ознаками алкогольного сп'яніння. Патрульний екіпаж прибув за вказаною адресою й помітив ВАЗ 2106, що рухався. В ньому було відсутнє лобове скло та розбиті фари. Поліцейські побачили, що авто керує водій з ознаками алкогольного сп'яніння. Вони зупинили порушника. Патрульний екіпаж запропонував громадянину проїхати до відділку поліції аби оформити протокол. Проте чоловік став поводитися агресивно, та чинити опір поліцейським. В ситуацію втрутилися родичі та знайомі затриманого. Одна з жінок почала заважати патрульним, лаялась, хватала за форму та намагалася вчинити бійку. А потім разом із водієм накинулася на охоронців порядку. Патрульний екіпаж викликав підкріплення. В результаті, під час затримання порушників постраждали 4 поліцейських. Вони отримали забій м'яких тканин голови, обличчя, кінцівок, а також гематоми та ссадна. Водія та жінку затримали. Їх доставили до Шевченківського відділку поліції. Як наслідок, щодо дій цих громадян відкрито провадження за ст.342 ККУ (Опір працівникові правоохоронного органу). Як з'ясувалося, водія ВАЗ 2106 9 серпня вже зупиняв патрульний екіпаж. Тоді на нього склали протокол за ст.130 КУпАП (Керування у стані сп'яніння). Та це не вплинуло на 31-річного чоловіка – бійця АТО, який знаходився у відпустці і в належний термін не повернувся у розташування своєї військової частини.

Posted by Патрульна поліція Дніпра on Wednesday, August 16, 2017

Чоловіка й жінку зрештою затримали, вони відповідатимуть за опір правоохоронцям. 31-річному водієві світить ще й подвійне покарання за кермування у нетверезому стані: за три дні до цієї бійки його вже зупиняли п'яного за кермом. Він виявився військовослужбовцем, який не повернувся вчасно після відпустки до розташування своєї частини.

Нагадаємо, на київських Осокорках 7 серпня трапилася ДТП, унаслідок якої загинула дитина, а ще двоє неповнолітніх постраждали. Водій також був п'яним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація